VACATUREAls asfaltwerker werk je binnen onze asfaltploeg en ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief goed en verantwoord verwerken van asfalt. Binnen dit team werk je vooral met de walsen. Je bent niet verlegen om ook eens de handen uit de mouwen te steken en indien nodig ander werk te verrichten. Om deze functie te kunnen uitoefenen sta je letterlijk sterk in je schoenen en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Bijna elke dag sta je op een andere locatie. Het werkgebied is voornamelijk West-Vlaanderen.

Wij denken dat het beste eindresultaat ontstaat door samen te werken, met klanten & met collega’s & hierin altijd de eindgebruiker voorop te stellen. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten & elkaar aanvullen waar nodig, zorgt in onze ogen voor succesvol werken. We geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Functie:

Je bestuurt de wals waarbij je samen met je team ervoor zorgt dat de juiste verdichting wordt behaald. Jij staat in voor de kwaliteit van de weg. Hier staat het goed en verantwoord verdichten van asfaltverhardingen centraal. Handwerk en andere grondwerken kunnen indien nodig ook gevraagd worden. Je draagt zorg voor je machine en bent verder ook verantwoordelijk voor de werkomgeving en veiligheid op de werf; die daarna ook proper moet achter gelaten worden.

Laden, lossen, gebruiksklaar maken van je wals,…doe jij zelf. Jij bent tenslotte de specialist in jouw vak.

 

Profiel:

Teamplayer, nauwkeurig, zelfstandig, flexibel, technisch inzicht, je kan fysiek belastend werk aan. Ervaring is een plus-punt maar de goesting om te leren is dat ook

Vca-attest is een plus-punt maar geen vereiste - C rijbewijs is een pluspunt.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een jong, groeiend bedrijf waarbij eigen inbreng & initiatief zeer gewaardeerd wordt. Fulltime / 40-uren week / contract bepaalde duur - met kans op onbepaalde duur met maaltijdcheques. Alle voordelen en verloning conform de barema’s PC124 afhankelijk van uw ervaring.

 

Zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Stuur dan uw CV door naar ilse@kristofdejaegher.be