Vacatures asfaltploeg


VakmanAsfaltploegCommunicatieActiefTeamspelerUniekRijbewijsErnstig          


                           
                           


           

                            - Arbeider / walsmachinist

                            - Arbeider / machinist

                            - Arbeider / chauffeur 

Als ploeg sta je samen in voor het uitvoeren van asfaltwerken op diverse werven. Het betreft zowel de voorbereiding, plaatsing en de afwerking van warme asfalt. Je komt terecht binnen onze afdeling asfaltwerken. Dit zowel particulier als bij bedrijven - zowel machinaal als handmatig.
Wat wij van jou vragen: Je hebt relevante ervaring in de wegenbouw en/of asfalt of je hebt heel veel goesting om je verder ter bekwamen in deze job. Flexibiliteit in de taken en werkuren is een pluspunt. De ploeg moet al eens de handen uit de mouwen steken. Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs C/CE.

• Als asfaltafwerker werk je binnen onze asfaltploeg en ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief goed en verantwoord verwerken van asfalt.
• Binnen dit team werk je op of rondom de walsen en asfaltmachines.
• Om deze functie te kunnen uitoefenen sta je letterlijk sterk in je schoenen en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Spreekt deze vacature u aan, aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak in te plannen waarbij we alles duidelijk kunnen toelichten  
0498 65 13 18 / Ilse@kristofdejaegher.be